HTML

Friss kommentek

Mennyi vizet kell innunk?

2011.11.24. 23:18

Tanulságos cikk jelent meg az origo.hu-n arról, hogy mennyi vizet kell innunk. Két kutatócsoport is egyértelműen azt találta, hogy a bőséges vízfogyasztás egészséges.

Az alulevési fázisban kiemelten fontos, hogy elegendő vizet fogyasszunk. Ekkor méregtelenítés zajlik a szervezetben, ami a megfelelő mennyiségű víz hiányában nem vagy nem tökéletesen megy végbe. A jobb eredmények érdekében érdemes a méregtelenítésre egy kicsit rásegíteni. Számtalan gyógy- és fűszernövény létezik, melynek vesetisztító vagy májméregtelenítő hatása van. Ezeket megvehetjük már előre bekeverve, vagy ha egy kicsit szorgalmasabbak vagyunk, akkor elkészíthetjük mi is.

A tisztító-, méregtelenítő teák elkészítése előtt érdemes kitanulnunk, hogy miképpen érdemes a különféle növényi részekből teát készíteni, hogy ne tegyünk kárt a hatóanyagokban és a maximális hatást érhessük el.

Szólj hozzá!

Címkék: méregtelenítés máj vízfogyasztás vese folyadékbevitel

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosoketrendje.blog.hu/api/trackback/id/tr173409715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása