HTML

Friss kommentek

Rövidesen embereken is tesztelnek egy új elhízás elleni szert

2011.11.30. 21:58

diet pills.jpg

Egy, az origo.hu-n megjelent cikk szerint amerikai túdusok sikeresen teszteltek egy zsírfogyást okozó gyógyszert majmokon.

Se szeri, se száma az effajta álmegoldásoknak. Valódi megoldás helyett újból egy tüneti kezelés, mely átmeneti időre oldja csak meg a helyzetet. Aztán vissza minden a régi kerékvágásba, kilók újra fel. Vagy: gyógypirula egy életen át. Ez szép kis összeg a gyógyszeriparnak, nem mondom.

El sem merem képzelni, hogy ezzel a szerrel kapcsolatban mi mindenre fognak rájönni úgy kb. 10 év múlva. Már most tudják, hogy árt a vesének. Mi lesz később?

A nyugati orvoslásra jellemző tüneti kezelés, melyről a cikkben is olvashatunk, nem vezet semmi jóra, sőt legtöbbször kifejezetten káros. Olyan, mintha a folyó zuhany alatt állva meg akarnánk szárítkozni, de nem a csapot zárjuk el, hanem egyre sebesebben, új és új törülközőt ragadunk. A természet (evolúció) logikája egyszerű: mindennek feladata van. Ahogy az izomzatot is leépíti a szervezet, ha nem használjuk, úgy a zsírszövet is elfogy, ha elvesszük a funkcióját (létezésének értelmét :-)).

De a zsír funkcióiról egy kicsit később. 

komment

Címkék: zsírégetés vese gyógyszeres fogyás r.téveszme

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosoketrendje.blog.hu/api/trackback/id/tr923427209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kbellfan · http://rkbc.blog.hu 2011.12.02. 15:06:47

Szia! Annyira kezdő vagyok hogy ma kezdtem és csak hétvégén fogom kiolvasni a könyvet. Annyi kérdésem lenne, hogy lehet több lépcsőben is megenni az esti adagot? Ált. meló után edzem , hazarohanok ruha csere, le a terembe és utána kaja. De van mikor csak kevés időm van aztán később már ráéerek. Szóval az OK ha edzés után bekapok valamit és később eszek egy "embereset" ? :)

Harcosok Étrendje · http://harcosoketrendje.blog.hu/ 2011.12.03. 12:41:35

@gabber_kb: Teljesen jó. A könyv borítóján látható ábra adja meg a választ. Van kb. 4 órád túlenni, vacsizni. Ha kell és úgy érzed, akkor ebbe aztán 2 vagy 3 vacsi is belefér.

Cornelius Sulla 2011.12.05. 20:14:45

Tegnap újrakezdtem és írtózatosan nagyot zabáltam ma és tegnap is:)))
Bár ma egy kicsit elment az eszem...
Gombás spagetti füstölt sajttal,tejföllel ,fokhagymával(előtte uborka,kellbimbó nyersen és körte) egy kicsit erős nem?

Harcosok Étrendje · http://harcosoketrendje.blog.hu/ 2011.12.14. 23:39:29

@Cornelius Sulla: de jól hangzik. szép egzotikusan vegyes :-)
hogyhogy leraktad egy időre?
süti beállítások módosítása