HTML

Friss kommentek

10 tipp, amivel semmit sem érsz el

2011.10.02. 12:52

Egy újabb tuti-tipp cikk látott napvilágot: 10 tipp, hogyan spórolj a kalóriákkal. Számos sebből vérzik az ajánlás. Majdnem minden pontja azt javallja, hogy valamilyen formában szénhidrátot egyél vagy azzal helyettesíts --> NO GOOD.

De a legjobb a 9-es pont:

Ha nasira vágysz, vegyél olyan diót, ami még a héjában van. Így sokkal több idő fog eltelni azzal, hogy feltörd, cserébe kevesebbet fogsz belőle enni, és több kalóriát fogsz megspórolni ezzel a hagyományos módszerrel.

Ilyen jót én is tudok mondani. Lakatold le a hűtődet, dobd el a kulcsot (vagy nyeld le mint Tom a Tom&Jerry-ből), majd vacsora előtt feszülj neki a frigónak és nyisd ki. Ezzel is rengeteg kalóriát el fogsz égetni.

Ha esetleg azt a megoldást választottad, hogy lenyeled a kulcsot, az még jobb, hiszen garantáltan nem lesz étvágyad és egyáltalán nem akarsz majd enni. Így még több kalóriát megspórolsz. Ja, és jut eszembe: ha vashiánnyal küszködtél, akkor egy időre ezzel sem kell bíbelődnöd.

Csak okosan higgyünk a jószívű ajánlásoknak!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosoketrendje.blog.hu/api/trackback/id/tr903271724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hege1989 2011.10.05. 18:33:42

Hát ez tényleg nem semmi! A 9. pont különösen tetszik :D.

Harcosok Étrendje · http://harcosoketrendje.blog.hu/ 2011.10.05. 18:36:56

@hege1989: Szerintem is jó. Ha találsz ilyen okosságokat még a neten, akkor lődd föl a Harcosok Étrendje fb oldalára. Majd jól szétcincáljuk! :-)
Köszi,
Jilly Dávid
süti beállítások módosítása