HTML

Friss kommentek

Indul a fogyás a Harcosok Étrendjével

2012.10.07. 18:17

Tamás szemből és oldalról.jpg

Mától elindult a verseny! Két, egymástól teljesen eltérő háttérrel, múlttal rendelkező pályázó a Harcosok Étrendjével, és Jilly Dávid szakértő segítségével próbálnak megszabadulni felesleges kilóiktól. Versenyzőink nem egymás ellen küzdenek, hanem a kilók ellen, egy egészségesebb élet reményében! Kísérd Te is végig próbálkozásaikat! Minden nap beszámolunk róluk, bemutatjuk a sikeres étrend alapját!

Tamás, 47 éves, kétgyermekes családapa – Gyerekkora óta túlsúllyal küzd, ma már cukorbeteg, köszönhetően az elfogyasztott szénhidrátoknak. Most 102 kilóról indulva, szeretne megszabadulni súlyfeleslegétől. Év elején elkezdett lowcarb diétája 20 kilótól szabadította meg, de egy ideje csak stagnál. A Harcosok Étrendjétől várja a diétájának további sikerét.

Helen hátulról.jpg

Helen szemből.jpg

Helen oldalról.JPG

Helen, 31 éves, Rómában élő fiatal. 78 kilójából 20-at szeretne leadni. Tipikusan a mai rohanó életvitelhez kapcsolódó problémákkal küzd: stresszes élete miatt keveset sportol, és rendszertelenül táplálkozik. Évek óta keres olyan megoldást, módszert, melyet könnyen beépíthet életébe, és mellyel egészségesebben élhet.

Szólj hozzá!

Címkék: Tamás diétázók Helen

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosoketrendje.blog.hu/api/trackback/id/tr1004825069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása