HTML

Friss kommentek

Egy funkcionális edző/CrossFitter sikere a Harcosok Étrendjével

2012.05.07. 21:31

Zsófi (32) funkcionális edző Egerben. A Siófokon tartott előadásomon és utána a közös vacsorán ismerkedtünk meg. Úgy tűnik megtetszett neki a Harcosok Étrendje, sőt, mondhatni: bevált. Zsófinak nem kellett súlyfeleslegtől megszabadulnia, úgyhogy ne várjatok előtte-utána képet. Mindössze egy meggyőző felvétel készült.

Íme, Zsófi teljes levele (néhány gondolatot kiemeltem):

"Már vagy 1 hete tervezem, hogy írok Neked. Siófok óta harcolok, lassan 1 hónapja. Paleolit harcos vagyok, és még sosem éreztem magam ilyen energikusnak és egészségesnek. Nagyon egyszerűen ment az átállás, az első naptól hihetetlen könnyeden vette a szervezetem az új életvitelhez való alkalmazkodást. A paleolit étrend miatt eddig is elég jól éreztem magam a bőrömben, de a harcosok étrendje még ezt is tudta fokozni!!! Az anyagcserém 100%-on pörög, olyan szálkás vagyok mint még soha, ugyanakkor a teljesítményem és az erőszintem érezhetően megnőtt. Hihetetlen milyen keményen tudok edzeni "éhgyomorra", ez számomra előtte elképzelhetetlen volt. Edzőként szakszerűen kell foglalkoznom a táplálkozással. Emberek tucatjai kérnek tőlem tanácsot, hogyan igazodjanak el a divatdiéták ingoványában, mik a helyes életmód és táplálkozás alappillérei. Ugyanakkor azt látom, hogy sorra buknak meg azok az elvek, amikben évekkel ezelőtt hittem. Ma ott tartok, hogy nem ajánlok semmit, mert magam sem vagyok már benne biztos, hogy jó irányt mutatok. Arra az álláspontra jutottam, hogy semmit sem ítélek el, mindent kipróbálok, beszéljenek az eredmények. A harcosok étrendje egy ilyen mérföldkő volt a számomra. 1 hónap telt el, és azt hiszem, megtaláltam azt amiben újra hinni tudok! Elolvastam a könyvet, és igen, én ez akarok lenni! Egy modernkori vadász, aki éber, energikus, egészséges, és aki tudja mit akar! Nem akarok már meggyőzni senkit, nincs értelme. Ha megfogalmazódik valakiben a változásra való igény, úgyis kérdez. Ha kérdez, hát válaszolok, és megosztom a tapasztalataimat, az eredményeket meg látják, és azt hiszem azok magukért beszélnek. 

Szeretném neked megköszönni mégegyszer azt a Siófoki előadást és lakomát, ahol újra értelmet nyert számomra a minőségi, mennyiségi és élvezeti étkezés fogalma és fontossága. További nagyon sok sikert, jó munkát és remek tréningeket!"

Köszönöm Zsófinak a nagyszerű levelet és a képet! Gratulálok a nagyszerű eredményekhez!

komment

Címkék: crossfit étrend szálkásítás paleo funkcionális edzés

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosoketrendje.blog.hu/api/trackback/id/tr124494973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elek Lukovics 2014.01.22. 11:31:50

Üdv Nektek,
Nekem is nagyon tetszik ez az újfajta Étrend.
Én is PALEO-zom és azért vitaminokat és fehérjée készítményeket is szedek. Ezek szedését a továbbiakban hogyan folytathatom ?

Előre is köszönöm.

Elek

Gabor Toth13 2015.07.24. 10:14:10

Szia, bocs h,zavarlak egy éve csinálom a harcos paleot kb két hétig éreztem amiről beszéltek, de azóta nem működik, nincs meg a magas energiaszint, nem tudom mit csinálok rosszul kipróbáltam már mindent napkozben gyümölccsel nélkül egyszerűen nem működik szívesen fogadnám a tanácsaid előre is köszönöm
süti beállítások módosítása