HTML

Friss kommentek

2012 legjobb diétái - Valóban?!

2012.01.08. 18:13

Mintha vakok és gyengénlátók zsűriztek volna a műugró vb-n. Ja, és azt a számot díjazták többre, amelyik nagyobbat csobbant (ti. a nagy "placcs" a gyenge ugrás egyik jellemzője).

http://www.origo.hu/egeszseg/20120106-ezek-2012-legjobb-dietai-dashdieta.html

Gabonára épülő étrendek győzedelmeskedtek! Hát mit ne mondjak, elég lassan szivárognak be a legfrissebb kutatások eredményei az orvostudományi elithez.

A DASH-diétáról és a mediterrán diétáról már írtam korábban itt. Mindkettő teljes kiőrlésű gabonára épül, ami csak rosszat jelenthet. Inzulinrezisztenciához vezet, ami a cukorbetegség és egyéb modern betegségek előszobája.

A TLC-diéta ajánlása szerint napi 6-11(!)-szer kell gabonaalapú élelmiszert fogyasztani. Üdv az inzulin-hullámvasút fedélzetén!

Még megérjük, amikor egy valóban egészséges, az ember biológiájának és evolúciójának megfelelő étkezési program dobogós helyre kerül. De addig is egy félszeműnek be kell kerülnie a zsűribe!

komment

Címkék: cukorbetegség diéta gabona inzulinrezisztencia mediterrán diéta dash diéta tlc diéta

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosoketrendje.blog.hu/api/trackback/id/tr903529180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása